Attunda långdistans (2015-04-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Tranbygge, Upplands-Bro
Arrangör: Attunda OK
Distans: 4500
Sträcka: 7.02 km
Tid: 69:34
Upp som en sol, ner som en pannkaka. Ledde vid både 1:an och 2:an om än med bara ett par sekunder. Låg sist (=24) vid 3:e. Dessutom klart sist, 7 min efter näst siste man.
Intressant att se rutten efter denna miss. Jag trodde vid målgång att jag sprungit förbi gulområdet där jag skulle runda grönområdet och i stället gått ifrån någon annan öppning längre fram. Men jag var helt rätt så långt. Tog kompass från stenen, men riktningen ser misstänkt parallell ut med riktningen direkt från 2:an till 3:an. Eftersom jag gått slarvig kompassgång på flera tävlingar så hade jag ställt in mig på att vara extra noga denna gång. Därför var jag tämligen säker på att jag var ganska nära kontrollen när jag kom upp för berget, speciellt eftersom jag sett en sten i slutet av stigningen.
Bommen på 6:an är av ungefär samma anledning, dvs att jag tyckte jag låg till höger om min kompassriktning och svängde därför lite vänster. Att jag dessutom dribblade bort väderstrecken efter ett tag beror nog mest på bristande fokus.
Visa kommentarer (0)
 
Attunda långdistans (2015-04-18)