Uppsala Möte, Natt (2014-04-25)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rasbo
Sträcka: 10.66 km
Tid: 62:08
Inte något bra lopp alls. Kroppen funkade väl okej, men det var alldeles för många bommar och tillfällen där jag körde fast i tät skog, liggande träd, stenar eller annan skit.
Ettan är okej. Till tvåan försöker jag börja läsa till trean, så tappar nog lite tid och riktning på det. Väljer rakt på till trean. Hade i princip samma sträcka för 4 år sedan, och körde runt då. Det skulle man ha gjort nu också. På vita skogen i början gick det helt okej. Men hygget. Det var ju 5-10 meter hög björksly. Och där tog det stopp. Dunkar i knät i en sten och kan inte springa på något minut. Lite gång. Sen kommer jag ju snett ut också. Enligt GPS-spåret följer jag en otydlig stig ut. Såg aldrig den...
4:an och 5:an går bra.
Sen blir det skit igen. Bra i början ut från femman. Över gränsen och upp på en höjd med väldigt många stenar. Verkar ju stämma. Kör ner till hörnet för att få stigen. Och, jo då. Där går det en rätt så tydlig stig. Följer den några hundra meter innan jag svänger av. Då kommer det en myr. Det ska ju vara en liten myr + surdrag. Så okej. Kör på riktning men tycker att skogen är tätare än vit skog. Förstår att jag hamnat inne i det gröna och svänger lite. Vet inte riktigt var jag är när jag kommer ut, men springer åt rätt håll. Gissar på ca 3,30 min bom.
Och sjuan då... Träffar punkthöjden i grönkanten, men det är en sten, så då borde jag ju kunna gena lite. Det blev rätt så tätt. Sen när jag kommer fram till kraftledningen kör jag bara rakt över höjden, för det är ju bara lite ljusgrönt. Men där var det också stopp. Är ikappsprungen av Hedlund 8 min vid sjuan. Håller ihop med honom resten av banan för att få lite man-mot-man-träning. Känns som om jag får bättre koll på kartan, samtidigt som det inte är så mycket tät skog därefter. Är nog inte den som bestämmer så mycket i vägvalen, utan ligger mest bakom.
Mellan 13 och 14 är det nygallrat och man får hoppa runt lite.
Sen 15:e då. Jag fattar inte mycket på hygget. Men när jag väl kommer ner, vet jag var jag hamnat. Kommer dock in snett till kontrollen och lägger 1-2 minuter till. Kommer i alla fall förbi Hedlund när han bommar 17:e. Men vad hjälper det. Tar mig ganska arg i mål, duschar kalldusch och köper en god och billig äppelkaka i markan. Det var min fredagkväll.
Visa kommentarer (0)
 
Uppsala Möte, Natt (2014-04-25)