Tibro medeldistans H55 (2019-03-30)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kleven
Arrangör: Tibro
Sträcka: 3.78 km
Tid: 26:19
Genomsnittlig puls: 145
Maxpuls: 163
Härlig groporientering med kluriga vägval och svår kartläsning.
K2 Hade bestämt mig för att vara noga med kompassen i den flacka inledningen, men misslyckades med detta redan till K2, kom till vänster och för långt ner. Borde läst kartan bättre och siktat på gulfläcken. 25 sek.
K3 Kör extra säkert ner mot stig/stenmur kollar kodsiffra vid stenen nedanför min punkthöjd. 10 sek.
K6 Ser inte snabbaste vägvalet närmare strecket på andra sidan gula ropen. 30 sek.
K10 springer ner och förbi passet, ser att riktningen är fel då jag kollar kompassen, men då har jag redan passerat passet. Borde haft bättre koll på riktningen. 15 sek.
K12 onödig krok ut från K11 borde legat på strecket ner i gropen. 10 sek.
Bra fart i benen, lite stressig orientering. Behöver lugna ner mig till morgondagen då det blir klurigare orientering, småplottrigt i tätskog, mer tid till planering, framförhållning och kompass.
Dölj kommentarer (1)
U:et: Ser skoj ut, sträckan till K6 var intressant. Var inne på samma tanke som du där, mer höger än vad du sprang, jag hade kanske t.o.m. kört rejält mer höger, undvikit groparna och tagit lite ljusgrönt på våren på slutet av sträckan. En "intressant" sträcka på andra sätt också - det är ju en riktigt "turiststräcka". Man kan välja sightseeing-objekt och kolla in kontroller man ska ha senare, är inte helt förtjust i den typen av sträckor. Sedan var ju kodsiffre-placeringen den mest udda jag sett! Hoppas inte tävlingskartan såg ut så! :-)
Lägg till kommentar
Spara
 
Tibro medeldistans H55 (2019-03-30) Tibro medeldistans H55 (2019-03-30)