Gotland 2dagars E1 (2018-07-07)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fröjel
Arrangör: Svaide Roma SOK
Sträcka: H55
Sträcka: 4.65 km
Tid: 35:01
Genomsnittlig puls: 150
Maxpuls: 170
Gotland 2dagars E1.
K3: läste av stenen före stigen, men sprang snett, läste in mig vid stora branten. Då jag stämplade vid 3an tänkte jag det här blir rolig och mycket svår orientering. Det blev också så, de första 3 kontrollerna hade sikten varit ca 10 meter. Trots att jag var skadad och otränad så förstod jag att med denna typ av kontroller kan jag trots allt ha en chans på seger.
K4: 4an låg på ett mycket diffust gammalt hygge med kort sikt. Ute på stigen innan K så mötte jag löparen som startat 4 min före mig som såg mycket vilsen ut. Jag bestämde mig för att ta stenen i gropen efter stigen som sista säkra. Ville säkra med att gå över höjden efter stigen och drog mig nog därför lite till vänster. Går förbi kontrollen och kommer till beståndsgränsen. Skogen är full av löpare som springer runt som yra hönor. Vänder tillbaka och lyckas hitta gropen, blev glad som en nybörjare som spikar en svår kontroll trots att jag missat två minuter. Gick ändock från 3e till 2a plats på denna sträcka.
K9: Förstod att kontrollen var svår, bestämde mig för att ta kraftledningsstolpen som sista säkra. Men skogen såg ganska öppen ut, så jag genade. Lyckas läsa av gropkanten, men vinklade vänster, då jag var 10 meter till höger om K. Stenarna var 0.5 meter så de var svåra att se. Bommade segern på denna kontroll. Läste in mig ute vid beståndsgränsen, ett gammalt hygge.
Kan tyvärr inte springa för fullt, tappar tid i löpningen. Väldigt speciell och rolig orientering. Framkomligheten lite tveksamt redovisad, saknades lite grönt.
Visa kommentarer (0)
 
Gotland 2dagars E1 (2018-07-07) Gotland 2dagars E1 (2018-07-07)