Nynäsbana 4 Ö Nåsten (2018-01-31)
Kategori: Träning
Karta/område: Nåsten
Arrangör: OK Linné
Sträcka: 5.94 km
Tid: 64:20
Genomsnittlig puls: 130
Maxpuls: 156
K1 Planerade att gå mer vänster via gulhöjderna. Slarv med både riktning och kartläsning. Lyckades läsa in mig vid branterna 150 meter före K. Springer jag om sträckan följer jag nog grönsen ner till mossen från start, sedan förbi jättestenarna i dalen.
K3: försökte passera tornet, men för långt till vänster, blev ändock säker kontrolltagning.
K5: Siktade på stigfögreningen ut från K4 men kom för långt till vänster. Insåg detta men hamnade i fel sänka och låg parallellt med stigen 150 meter.
K9 Slarv med kartläsning då jag passerar diket, borde följt diket upp på platån då jag passerade det i en sänka, istället får jag för mig att jag ligger för långt till höger. Inser mitt misstag då jag hamnar i stenskravlet. Tappade lite fokus efter att jag mött och pratat med Hillevi 150 meter före K8.
K10 Slarv med riktning hamnar nere vid ängen. I stället för att gå ut på ängen och springa fram till stenen går jag upp på måfå och letar efter stora branten. Mycket slarvig kartläsning, bestämmer mig för att gå tillbaka till ängen där jag kan läsa in mig.
K13 Skulle runda till höger om stora branterna och därefter gå kompass rakt mot K13, men rundar en sten som inte läser av på kartan, kanske trodde jag att V-branten var en sten. Återigen slarv, stressade med kartläsningen. Måste ta mer tid till att läsa av passerpunkterna.
Fin terräng och bana. 2 grader varmt, snöblandat regn och en del blåst gjorde att det blev ett tufft pass med Hillevi som bommade mycket. Första reflexen hon såg var vid K5.
Lite ont i vänster höftböjare, får ta det lugnt med löpning ett par dagar. Får bli Yoga och coreträning de närmaste dagarna.
GPS slutade fungera vid K12, ritat avslutningen för hand.
Visa kommentarer (0)
 
Nynäsbana 4 Ö Nåsten (2018-01-31) Nynäsbana 4 Ö Nåsten (2018-01-31)