OK Österåker, Medeldistans (2017-09-23)
Kategori: Tävling
Distans: H55
Sträcka: 4.04 km
Tid: 33:34
OK Österåker. Fin detaljrik terräng. Dock lite svårsprunget Lite stenbundet och ris på marken.
K4 – Läste inte kartan då jag passerade vägen, Bestämde mig tidigt för att låta stora sänkan leda mig fram till branten som sista säkra. Borde därför följt vägen ner mot kurvan. Kommer mot stora branterna och får ta mig ner för stenig backe med ris på marken. 20 sek.
K8 – Skulle ”snabbt it till vägen” och följa den till kurvan. Slarvar med riktningen och kommer för långt till höger i den halrisiga terrängen. Slarv med riktning in mot K kommer upp på höjden till vänster. 20 sek.
K10 – Skulle bara köra kompass mot surdraget mellan bergen från dikesslutet, men följer istället ett öppet stråk för långt till höger och kommer till höger om branten på högra berget. Tittar till höger och ser inskolningslöparna vid stigkröken. Går trots detta upp på fel berg! Värst vad detta surdrag lutar mycket tänkte jag då jag klättrade upp… Då jag har enn jättebrant bakom mig till höger tvingas jag inse att jag är på fel berg. Borde läst kartan 2 sekunder istället för en sekund innan jag klättrade upp på berget. 1:40
K11 – Borde gått rakt söder ut från K, istället gick jag tillbaka samma väg som jag kom in. Körde på strecket ut istället för att planera sträckan innan jag sprang, stressad gick jag i banläggarens fälla. 20 sek.
Visa kommentarer (0)
 
OK Österåker, Medeldistans (2017-09-23) OK Österåker, Medeldistans (2017-09-23)