Storviks Natt H50 (2017-08-16)
Kategori: Tävling
Sträcka: 6.54 km
Tid: 53:25
K1 Borde kanske rundat höger till första, följt beståndsgränsen till åsen, risig ungskog rakt på, var gammal skog till höger.
K3 kommer till en sten som ligger i kanten på en grop, springer runt och ser ingen skärm, ,springer vidare tills jag får sy på hygget, vänder uppåt igen och kommer till samma sten, chansar på att det är stenen i >NÖ delen av ringen vilket stämde. Skum karta, bägge stenarna ligger i samma grop upplevde jag. 2:20
K6 Trillar i mosskanten och landar med höger lår på något hårt, troligen en stubbe. Skriker av smärta men kommer i gång igen, värker lite varje steg. Slarvar med kompass in mot K. 2 min
K10. Gör parallellfel och börjar läsa till K11 då jag stämplat vid K9. Får ingenting att stämma, läser in mig vit trippelstenarna. I mål får jag reda på att jag är felstämplad och inser då mitt misstag, stämpel saknades vid K10.
Tyvärr blev det en lårkaka som gör att jag missar helgens tävlingar i Lunsen. Svårt att gå, gick ändock hyfsat att ta sig runt, lyckades t.o.m. att ta sträcklsegrar till K7 och K9.
För 2 år sedan sprang jag Storviksnatt för första gången och bestämde mig för aldrig mer, har mycket svårt att springa i så stenig terräng. Minnet är kort, ändock mycket roligare än förra gången, trots samma karta. Väldigt nöjd med att jag trots allt kunde springa så fort, 2 minuter efter Joakim Ingelsson vid K9, 4 min efter i mål p.g.a. bommen till K10 och K11. Tänkte innan att 10 minuter efter i denna steniga terräng är ganska bra, hade dock bättre fart än så, K5 och K6 var dock ganska snälla och stenfria. Snittpuls 156. Fint arrangemang och fin nattOL bana, K9 och K10 var riktigt fina, synd att jag inte orienterade till K10, hade nog rundat höger och haft ”höjden med brant åt 2 håll” som sista säkra.
Visa kommentarer (0)
 
Storviks Natt H50 (2017-08-16) Storviks Natt H50 (2017-08-16)