Ultralång-SM (2021-04-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Åldersbäck/Ytterhult
Arrangör: Västerviks OK
Land: Sverige
Distans: Ultralång
Sträcka: 27.28 km
Tid: 154:11
Genomsnittlig puls: 174
Maxpuls: 189
Riktigt nöjd! Att jag lyckades hänga med grabbar som jag för ett år sen knappt kunde hänga med i en kilometer hängde jag nu med i 27 nu! Hade alltid koll vart i var, men begränsad kartläsning och hjälpte inte till att dra klungan så mycket. Får tacka Måns Östman och Ludvig Åhlund för fenomenal kartläsning! Näst sista till sista hade jag dock läst in i god tid, så låg med typ trea i klungan till den och bombade allt vad jag hade dit, och lyckades skaka av mig alla utom en viss Jakob Andersson till sista. Han var som vanligt övermäktig alla andra på spurten! Man kan ju tycka vad man vill om ogafflad masstart, men man får ju göra det som är optimalt för en själv…
Ordentligt med energi och två bra träningsvintrar gjorde att jag orkade hela vägen, och nu bara var 23.50 minuter efter segraren, inte 87 minuter som senast (2019)! Slog även lite viktigt folk, Linnéarna Ken och Erik Barr samt göteborgarna Simon Wikström och Viktor Runby.
Nu hem för att ladda och slipa på kartläsningen inför nästa söndags elitstafett-test i Almunge så jag kan springa till mig en plats i bra lag på elitstafetten 1 maj!
Visa kommentarer (0)
 
Ultralång-SM (2021-04-11) Ultralång-SM (2021-04-11)