Meeting Orientamento Venezia (2010-11-14)
Kategori: Tävling
Land: Italien
En till otrogligt kul orienteringsupplevelse :) Man måste verkligen springa denna tävling innan man dör för att kalas en orienterare.

Riktig svår stadsorintering tycker jag. Om man tappar kontakt med kartan då är det svårt att läsa in sig. För min del blev det bråttom eftersom första elit start var kl10 o min tåg till Milan stack kl1150 ifrån andra sidan stan som TC och jag hade minst 70-75mins orientering framför mig. Jag fick starta först (9:57) men till slut gick det långsammare än förväntningarna (vinnaren hade 73mins) och jag fick bryta vid 23:a för att hinna med tåget. Tyvärr men sant är livet.

Jag var hyfsat nöjd med mitt lopp. Sprang säkert och bestämde mig att välj bästa vägval och inte tänka på var folkmassorna skulle finnas. Det blev skit många krascher med turister men jag är ingen små kille och alltid gick bra för mig...haha! Blev ikapp sprungen en minut av en kille redan till 1:e. Borde ha försökt hänga med litegran eftersom han kom 2:a till slut men ville springa själv. Fjärilen var nog mest krävande delen av banan och riktig kul orientering med alla gränderna och bron.

Fick slita av mig ordentlig men hann med tåget med drygt 5minuter kvar innan avfärd :) Om jag hade 10minuter till skulle ha försökt fullfölja banan.
Visa kommentarer (0)
 
Meeting Orientamento Venezia (2010-11-14)