Natt-OL (2013-11-16)
Kategori: Träning
Karta/område: Skräddarbacken
Sträcka: 8.68 km
Tid: 68:20
Kartan visade sig ha ganska många nya hyggen, varav jag bara hade hittat ett på satellitfotona.
Öppnar säkert till ettan.
Kommer lite för mycket höger till tvåan, och får böka i tät skog. Sen blir det ett stort nyt hygge ca 200 m innan kontrollen. Myren syns väldigt dåligt, men bara att styra upp.
Grönrastret och släpstigarna till femman var inte som på kartan. Jag såg bara två stycken släpstigar, så jag trodde givetvis at jag låg längre till höger. Släpstigen efteråt såg jag heller inget av. Tyckte heller inte att jag fick några större tydliga myrar, eller stenen, så jag antog att jag skulle komma ut mot hygget. Måste ha glidit förbi kontrollen riktigt nära. Hade det varit kontroller ute hade jag kanske sett den. Tog mig sedan till hygget, för att försöka igen. 4 min bom.
Nytt hygge mellan kontroll 5 och 6. Går extra höger till sjuan, för att inte komma för långt ner.
Nytt hygge direkt efter lilla stigen till nian.
Väldigt bökigt från vändplanen in mot 10:an. Gränsen hjälper sedan en hel del. Dålig med kompassen till 11:an. Hittar krysset, och korrigerar. Denna kontroll satt i kanten på ett nytt skithygge.
Osäker till trettonde, då det var många små stenar på sluttningen. Snett ut från 13:e. Ville komma mer till höger mot 15:e, men det löste sig okej. Såg ett rådjur vid kontrollen.
Undviker höjd fint till målet.
Härlig utsikt över Borlänge från målet då det var nytt hygge höger om stigen, som för övrigt var den lerigaste och blötaste stigen jag sprungit på i år.
Visa kommentarer (1)
 
Natt-OL (2013-11-16)