Silva League, Lång (2013-05-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Edsåker
Sträcka: 16.47 km
Tid: 114:05
Tung och krävande bana. Gick ut i masstarten, och det blev väl ett ganska högt tempo i början. Försökte ta det lugnt, eftersom det var en lång bana. Det verkar som ett bra beslut.
Tappade förstaklungan ganska direkt. På vägen till trean såg jag sedan många löpare framför mig. Dom försvann lite runt kontroll 5, 6. VIssa bommade tydligen sexan. Jag sprang som en tant nedför, och tappade draget. Sen blev vi bara två stycken in mot kontroll 7, där vi körde lite olika ingång. Ut från åttan såg vi en till löpare framför, men kom aldrig ikapp. Ut från nian ser jag ett stort gäng komma bakifrån. Bommar 10:an, då jag tycker stenen sydost om kontrollen ser riktigt stor ut(10 sek), och 10-15 löpare sveper förbi.
Dags för varvning och kartbyte. Kommer långt bak i ledet. Kämpar på uppför, och går en hel del. Vid vätskan efter 17:e är det slut på fulla muggar, så får vänta lite innan jag får mig något att dricka. Tappar lite klungan, och får jaga ikapp på vägen. Några körde rakt in från första vätskan. Dom såg vi aldrig igen. Vi kämpar på i vår lilla klunga. På de sista 6 kontrollerna faller någon ifrån, när dom bommar. Men jag ser till att inte göra några misstag på vägen ner till TC.
Visa kommentarer (0)
 
Silva League, Lång (2013-05-19) Silva League, Lång (2013-05-19)