Uppsala Möte - Lång (2013-04-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Åland
Arrangör: IF Thor
Sträcka: 12.39 km
Tid: 69:58
Bra öppning. Liten sväng på ettan för att undvika ett liggande träd. Väljer enkelt till tvåan. Får runda vänster till trean, då det inte ser ut att vara löpbart mellan branterna. Till fyran var vänster bättre. Det ljusbruna var nog lite värre än det såg ut, med mycket undervegetation.
Till kontroll 5 kommer mitt största tidstapp. Här var ett högervägval på väg ca 1-2 minuter snabbare. Redan ut från kontrollen har jag lite knölig vit skog, och kan inte hålla någon hög fart. Sen kommer den riktigt täta skogen. och efter vägpassage Är det väldigt mycket stormfälld skog kring bäcken, som sänker hastigheten, och gör att man får köra lite slalom.
Drar snett ut från kontroll 6. Tycker att det är väldigt flackt innan myren, och vet inte var jag hamnat. När jag efter myren träffar på branten tycker jag att det passar bra mot branten mitt på strecket. När det sedan kommer en till brant kan jag svänga av in mot kontrollen.
Dagens sista misstag kommer till sista kontrollen. Har bra riktning i början, men ser inte gulfläcken. Ser dock något öppet åt häger, så viker dit. Kommer ut i väldigt öppen skog. Ser en kontroll vid stenen, och passar kartan mot åkern, för att sedan springa tillbaka till kontrollen.
Totalt tidstapp: Ca 2-3 min. Kroppen var stark i början, och lite trött mot slutet. Inte lika pigg som tidigare i veckan, vilket kanske var bra. Så att jag inte sprang för fort.
Visa kommentarer (0)
 
Uppsala Möte - Lång (2013-04-28)