IFK Lidingös medeldistans (2013-04-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sticklinge
Arrangör: IFK LIdingö SOK
Sträcka: 5.82 km
Tid: 33:39
Var trött innan, och hann inte få så mycket uppvärmning. Sen på banan kändes det inte riktigt som tävling. Tände inte riktigt till. Var som att springa en lokal-tävling i februari/mars.
Börjar till ettan med riktigt krokig löpning. Sen har dom ju tagit med elledningen på kartan. Och det ska man väl inte? Hittade ettan efter ett tag i alla fall.
Väldigt dåligt av banläggaren att inte skriva storlek på stenar och branter på kartan. Omöjligt att veta hur stora objekt man letade efter. Kanske det var det som gjorde att det kändes som träningstävling.
Till sexan siktade jag på stigen ett steg åt höger upp från åkern. men dit kom jag inte. Riktigt djup snö att pulsa i upp till kontrollen sen. Snett ut från sjuan, och får pulsa lite efter stigpassagen igen.
Förstår inte kartan till 11:an, och står med de andra gubbarna och går runt/tittar på kartan ett tag innan jag förstår var jag ska.
Ca 1-2 bom idag, och tyvärr inget riktigt tryck i benen. Antagligen trött från i fredags än. Och kanske lite från igår.
Riktigt dåligt av banläggaren att inte skriva storlek på stenar/branter. Omöjligt att veta hur stora objekt man letade efter, eller vad norm,en på kartan var. Kanske det var en sak som gjorde att det kändes som träningstävling/B-tävling. Parkeringen längs med grusvägen mellan kontroll 4 och 5 var ju heller inte så bra. Man såg inte stigen som gick in så bra mellan bilarna.
Visa kommentarer (0)
 
IFK Lidingös medeldistans (2013-04-14)