WOC Long (2018-08-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sigulda
Land: Lettland
Distans: Lång
Sträcka: http://oba
Sträcka: 18.45 km
Tid: 105:47
Genomsnittlig puls: 175
Maxpuls: 183
VM-lång. Häftigt att stå på startlinjen. Genomfört ett bra lopp första timmen, men totalväggar sista biten och tappar massor. Blir 14e.
Spänner bågen och inleder offensivt. Litet misstag till 2. Därefter bra fram till långsträckan. Borde nog rundat till vänster. Genomför mitt vägval lite till höger okej, tappar några sekunder i kontrolltagningen. Kanske lite onödigt att ta extra höjd. Stressar sedan till 10 också och tappar lite mer tid. Bra 11, 12. Dumt till 13 att gå ned i första sänkan, borde hållt mig på kanten. Varvar och är med bra, 6a när alla passerat. Dumt till 16, ångrar mig när jag redan börjat springa rakt på. Tappar även en del till 17 när jag fastnar i mycket grönt. Känner också att det börjar bli jobbigt nu. Lite krampkänningar mot 20 och det blir mer och mer överlevnad. 21. 22 bra, men sedan helt död i både huvud och ben till 23. Massor av tid försvinner, men är redan långt bak så placeringsmässigt märks det knappt.
Sådärkänsla efteråt. Gjorde det bästa jag kunde. Var offensiv och försökte. Har inte riktigt fysiken för att matcha de bästa hela vägen på en sån här bana. Inspirerad på att träna och försöka nå dit, men har det inte nu. Tråkigt, men bara att acceptera. Tekniskt gör jag det helt okej. Några dumma beslut, framförallt på slutet. Sammantaget blev VM inte riktigt vad jag hoppats på. Lite för dålig. Men tänker inte ge upp än :)
Visa kommentarer (0)
 
WOC Long (2018-08-11) WOC Long (2018-08-11)