Hjortnatta (2022-03-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Alingsås
Sträcka: 13.7 km
Tid: 90:46
Genomsnittlig puls: 166
Maxpuls: 184
Börjar med det positiva: Bra kontrolltagning på nästan alla kontroller, stabilt! 12 undantaget och lite tvek till tvåan också.
Fysiskt var jag inte vad jag inge bra. Inte så konstigt med senaste veckan av mycket träning, lite sömn och för mycket annat i skolan, med O-Ringen mm. Eller så får jag bara lära mig att bita ihop ändå och komma upp i puls trots att jag är sliten. Några dåliga stråk-val eller genomförande till 5 (med fel håll på vägen en bit, trodde det var en annan väg), såg ej stigen till höger om sjön till sjuan, att jag gick rakt på till 11 och 18. Sen blev det inte bättre av att lampan började glappa och ha disko vid tvåan, och fortsatte så hela vägen in i mål, den gick på lägsta ljusstyrkan, fick peta till den så blev den stark igen, sen lyste den några sekunder eller några minuter innan den gick i lägsta styrkan igen. Så krånglade fram reservlampan på väg till femman och körde dubbla.
Får ta med mig bra och stabila kontrolltagningar och släppa upp på träning och vila så kommer förhoppningsvis formen kommande veckor!
Visa kommentarer (0)
 
Hjortnatta (2022-03-26) Hjortnatta (2022-03-26)