Damernas Medel VM bana vid Mörks golfbana. Natt OL (2019-10-28)
Kategori: Träning
Land: Norge
Sträcka: 5.93 km
Tid: 92:52
Genomsnittlig puls: 106
Maxpuls: 142
Damernas Medel VM bana vid Mörks golfbana. Natt OL.
-2 grader och vitt i gräset då jag gav mig av på damernas VM Medeldistans bana. Bitvis väldigt tuff terräng kring K4-5, K8-9 och K13, stenbundet, ris på marken och tät skog, bitvis fint och krävande orientering. Kontrollerna var markerade med vita pinnar. Ganska rejäla höjder och punkthöjder förutom K 19 där de 2 helkurvshöjderna var 1 meter höga från det håll jag kom. Stod still rätt länge på rätt höjd utan att förstå var jag var innan jag gick ner till V höjdfoten som var rejälare än Ö höjdfoten. Såg inga pinnar vi K7 och K8, sprang kanske på fel sida då jag saknade KDef.
Högervägvalet till K4 var ganska lättsprunget, gränsfall till att släpstigen skulle ritats som en stig. Här missade Gustav Bergman kanske guldet på sitt vänstervägval.
Bommade K9, hittade tydlig sten i hyggeskanten och trodde då att jag var vid samma sten som jag passerat till K5, men den stenen var nog lite större. Tyckte mig se flera punkthöjder i sluttningen då jag gick upp, men dessa var inte med på kartan, till slut gick jag upp mot det gröna och hittade den vita pinnen i en stor vattenpöl. Borde sett den stora sänkan istället för att försöka få detaljerna att stämma. Skulle jag springa om streckan skulle jag nog runda till vänster om det gröna, väster om K5 och se brante/stenen på hygget N K5.
Körde kanske onödigt mycket vänster till K10, men hade dåliga erfarenheter av besvärliga grönområden tidigare på banan.
Bilden är från TV kontrollen, K13, där Emil Svensk missade medalj på sitt högervägval från kontrollen innan. Vänstervägvalet var inte direkt lättsprunget men tydligen snabbare. Hade dessa streckor varit på en Blå banan hade de nog fått bära ut folk på bår från skogen, ris och steniga sluttningar.
Visa kommentarer (0)
 
Damernas Medel VM bana vid Mörks golfbana. Natt OL (2019-10-28) Damernas Medel VM bana vid Mörks golfbana. Natt OL (2019-10-28)