Mila Stockholm by night 3 (2018-01-10)
Kategori: Träning
Arrangör: Attunda
Sträcka: 8.22 km
Tid: 54:10
Genomsnittlig puls: 149
Maxpuls: 166
Min första Mila Stockholm by Night. Jättekul, fin terräng, jättebra bana, kartan var bra, men framkomligheten var bitvis fel, en del grönområden var borta, en del nya gallringar med ris på marken. Gemensam start med ett 80-tal löpare på stigen. Startern Maria von S berättade att det var gafflat 20 sek innan vi startade, men det hörde inte jag. Jag hade kollat på deltävling 2 på Livelox och var inställd på att alla hade samma bana med ett bo, terränglöpning med lite orienteringsinslag mao. Men så var det inte det var 4 stycken gafflingar med 3 alternativ. Såg inte att 1an var gafflad, slarvade, hängde till 2an och kom för långt ner och förbi K. 3an var lätt körde vänster då de flesta sprang över höjden. 4an blev omsprungen och började hänga, dålig koll på kompassen, kommer till fel kontroll, jättefel. Nu trillar poletten ner, det är gafflat! Lyckas med hjälp av en Lidingölöpare hitta till K4. Härifrån orienterar jag själv. Får 5an bra. Till 6an springer jag själv förlänger med höjden till vänster. Till 5an var pulsen aldrig över 135, efter uppförsbacken mot 6an är pulsen aldrig under 150. Kom aldrig upp i fart första kilometern. Dåligt uppvärmd? Fel inställning?
K7 Kommer lite för lång till höger, tror att jag ör vid höjdens S fot, men är N sänkan.
K9 Ska förlänga med hjälp av åsen, men går ner på fel ås. Borde kört kompass från gulåsen mot där åsen var som tydligast, istället blev det mot K vilket resulterade i parallellfel.
K11 I hyggeskanten hittar jag en släpstig som jag följer, men den gick söderut inte österut, slarv.
K12 Ska doffa mot mossen men kommer S mossen.
K14 Slarv med riktning in mot K, tror först jag passerar åsen vid punkthöjden, men sprang över gula höjden. Förstår att jag är fel då det lutar fel.
K17: Försöker springa i kapp gubbe i min klass, hänger utan att orientera, ligger i steniga skogen parallellt med stigen ner till huset.
Total bomtid drygt 6 min enligt sträcktider, inte bra orienterat...
Lärorikt. Ska springa fler Mila Stockholm by night.
Visa kommentarer (0)
 
Mila Stockholm by night 3 (2018-01-10) Mila Stockholm by night 3 (2018-01-10)