Nynäsnatt 4, mellanbanan (2018-01-05)
Kategori: Träning
Karta/område: Lunsen
Arrangör: OK Linné
Sträcka: Mellan
Sträcka: 7.47 km
Tid: 61:43
Genomsnittlig puls: 132
Maxpuls: 163
Efter en lång dags bilåkning från Bruksvallarna var jag grymt sugen på orientering. 3 snöpulsarpass och 27 mil skejtskidåkning blev det i Bruksvallarna. Hittade gårdagens Nynäsnatt i Livelox, skrev ut kartan och startade vid 21:15. Det var snöfritt och väldigt mycket vatten i mossar och på stigar.
K3 tog det försiktigt då det vare en svår kontroll, för mycket vänster i början för att jag var rädd att inte se stigen, fick gränsröset efter stigen, läste av stenar och fick stenen i sänkan innan K, blev ändock osäker och vände tillbaka upp på en höjd, där det fanns ett gränsröse. Jag hittade inget röse på kartan och hade också svårt att se höjden, utskriften var inte perfekt. Gick till slut vidare och fann K. 1.5 min
K4 tyckte mig se en tydlig brant innan K och trodde då att jag var till höger om strecket, men var vid en höjd til vänster om strecket. Läste in mig vid mossen och dubbelstenarna. 1 min.
K8 gick tillbaka till höjden som jag hade haft som sista säkra in till K7, men slarvade sen med riktningen och kom till branten, 30 sek.
K10 Försökte se andra branten innan K, men var på fel ås. Såg stenen och efter lite funderande förstod jag att jag var för långt till höger. 1 min.
Mål tappade bort stigen. Och kom för långt till vänster. 20 sek.
Bra bana och härlig terräng. Kul med reflexer ute. Då kontrollerna är så svåra blir man jätteglad då man hittar reflexen, ungefär som när jag var nybörjare som ungdom och lyckades hitta en skärm.
Visa kommentarer (0)
 
Nynäsnatt 4, mellanbanan (2018-01-05) Nynäsnatt 4, mellanbanan (2018-01-05)