Skarpnäck långdistans (2017-11-12)
Kategori: Tävling
Distans: H45
Sträcka: 6.04 km
Tid: 35:31
Genomsnittlig puls: 152
Maxpuls: 175
Skarpnäck långdistans Norra Djurgården Återigen fint arrangemang med TC i gymnastiksal. Enkel orientering med mycket löpning.
K4 – Vägvalet via lilla stigen var inte så bra, den var väldigt brant, stenig och geggig, fick ta det väldigt försiktigt, dessutom borde jag genat vänster då backen var slut. 15 sek.
K7 – Skulle springa på platån nedanför branten, hittade nog en annan brant och dessutom ingen platå, läste in mig vid andra branten då jag var för nära husen. 15 sek.
K8 – Slarv med riktning ut från K, siktade på stigslutet men hamnade för lång till höger. 15 sek.
K10 – Sprang och kollade kodsiffra vid gul fläck N K (sänkan), borde följt vägen ner till höger längre. 10 sek.
2:28 efter LH Sandvik, 2:13 efter Håkan E. 2:48 efter Cat Taylor som vann D21. Cat tränar intervaller runt spegeldammen mellan K4 och K5. Bör nog också köra lite mer intervaller om jag ska kunna hävda mig på veteran VM nästa år i Köpenhamn.
Jättekul säsong efter operation av höger häl i november 2016. Jag var jag igång och tävlade redan vid Hallandspremiären sista februari. Sedan har jag bara missat en helg p.g.a. en lättare muskelbristning. Formen blev bättre på hösten, Midnattsolsgaloppen i Tromsö var kanske finaste tävlingen och bra för min form. Årets geggigaste tävlingar 10mila och 25manna var roligast, OK Linné hade chansen att vinna bägge tävlingarna. 10Mila fick jag springa en lång sträcka 7, tufft för en H55 gubbe, men nöjd med att jag orkade så pass bra. Efter kanske 30 stycken 10mila blev det dagsträcka för första gången. Var fint i Lexby-Partille där jag tränat så mycket tidigare, men nu på en riktigt bra karta. Nostalgi, speciellt då jag sprang på den tuffa banan till mossracet som jag vann som H40, mycket tack vare att jag lyckades snacka upp mitt handicap med arrangören Hasse Karlsson innan start. Jagande H21or med Martin Larsson främst kom aldrig i kapp.
Sista 3 veckorna har vänster häl börjat krångla, hoppas några veckor med vila hjälper så jag slipper en operation till.
Visa kommentarer (0)
 
Skarpnäck långdistans (2017-11-12) Skarpnäck långdistans (2017-11-12)