25mannamedeln (2017-10-08)
Kategori: Tävling
K1 Kom jätttesent till starten, framme vid kartan 10 sek innan start. Krånglade av mig överdragsjackan på väg till startpunkten. 15 sek.
K6, Trodde jag låg mer till vänster och skulle fram till höjden med 2 stenar, kommer till en sänka med en tydlog sten och kan inte läsa in mig.I efterhand fölrstid jag att det var stenen med punkthöjden. 1,5 minuter.
K9 Efter stigkorsningen skulle jag följa stigen till höger i sänkan, men sprang 90 grader fel. Måste kolla kompassen bättre. 1 min.
Måste lära mig komma i tid till start, bör skriva ner när jag ska gå till start för att vara där ca 20 min innan. Nu kom jag inte iväg förrän 19 min innan starttid och det var 2.9 km till start, som visade sig vara 3.2 km enligt någon som mätte. Hann inte gå på toa innan start, hann inte dra av mig överdragskläderna, sprang hela banan med mina fodrade överdragsbyxor. Tack arrangören som plockade upp min jacka som jag slängde på väg till startpunkten. Blev förvånad över att jag lyckades komma 3a i så strarkt startfält. Många bommade mycket. Jättebra medeldistansbana.
Visa kommentarer (0)
 
25mannamedeln (2017-10-08)