Lång DM Uppland (2017-09-03)
Kategori: Tävling
Arrangör: Järfälla OK
Distans: H55
Sträcka: 5.96 km
Tid: 39:41
K1: Slarv med riktningen från stenen. Läste in mig vid punkthöjden. Stenen låg i tät ungskog. 45 sek. Det är först i Livelox jag kan se att K är omringad av grönområden. Trycket på kartan var så dåligt att jag inte ens kunde se det hemma vid köksbordet.
K2: Troligen snabbare att runda vänster mot diket och ligga i den vita skogen.
K3: Slarv med riktning och kartläsning efter halva sträckan. Planen var att ligga närmare diket, men drog in i det ljusgröna (som knappt är läsbart). 30 sek.
K4: Såg Anders Jönsson som startade 2 min före mig gå ut från K3. Planen var att ligga på strecket kanske följa släpstigen om den var fin. Slarvade med riktningen och drog upp på fel berg. 40 sek
K5: Anders drog ner mot gulmossen, jag rundade vänster och kom före in mot K. Var först övertygad om att jag kommit till stenen och punkthöjden, men kollade kodsiffran och det var min kontroll. Tyckte mig se både punkthöjd och sten 5 meter före K. Skumt.
K6: Försöker hitta stigen i det platta, men springer förbi, obegripligt sned riktning. Anders Jönsson är före mig vid åkerhörnet. Slarv med riktningen från gulmossen in mot K, tycker mig se första höjden, men det var punkthöjden. 1.5 min.
Bra bana även om jag gärna har fler kontroller, men det blev fler bra vägvalssträckor. Bra karta. Karttrycket får dock underkänt, det ljusgröna var nästan oläsligt, vilket påverkade sträcka 1, 2 och 7. Den mellangröna färgen hade varit lämpligt till ljusgrönt.
Var lite stel i löpningen K1 och K2, behöver värma upp mer innan start, gärna vid start 20 min innan vid kommande tävlingar.
Visa kommentarer (0)
 
Lång DM Uppland (2017-09-03) Lång DM Uppland (2017-09-03)