SM99 (2012-03-03)
Kategori: Träning
Karta/område: Härsjö
Arrangör: Pär/Peter Eriksson
Distans: Klassisk
Sträcka: 12.01 km
Tid: 73:47
Sprang om H20 finalen från SM99. Väldigt fin och tuff terräng. Endel ändrad vegetation men helt klart bättre karta än väntat. Gick bra i början. Lite osäker på kontrollpunkten vid 7an. Strax innan 12an i den fina terrängen vid Lindmossen ramlar jag utför en sluttning och slår mig ganska ordentligt på en uppstickande stubbe. Blir liggande nån minut (stoppar klockan för att kunna jämföra mig med Peter Öbergs sluttid då jag självklart tänkt mig köra vidare). Lider endel av smärtan när jag kör igång igen men det släpper på vägen till 16e. Dock lite passiv på slutet och en klantig miss på sista kontrollen tyder på viss okoncentration. Ändå nöjd med passet denna härligt vårdag och i den här riktigt fina orienteringsterrängen som bjöds :)
Dölj kommentarer (3)
Agent Storm: SM-guld, jomantackar!
jt: Skön bana! Jag spang själv bort mig i H18-klassen på det här SM:et. Intressant sträcka till ettan, kan man tänka sig att högervägvalet är bra kanske? ---- [2 min senare]: Blev tvungen att kolla i några gamla filer och ser att jag tog hem en likvärdig sträcka med 37 sekunder, körde stigen NV direkt från start och sen runt. Så då har du lärt dig nånting även idag Stor-J!
Josef: Lasso "Lars" Magnusson har sagt till mig en gång att på träning ska man köra rakt på istället för att köra stig runt. Måste varit de orden som uppenbarade sig i mitt huvud vid startpunkten.
Lägg till kommentar
Spara
 
SM99 (2012-03-03)