Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /customers/2/a/8/dxdeluxe.se/httpd.www/2008/include/functions.php on line 146 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/a/8/dxdeluxe.se/httpd.www/2008/include/functions.php on line 146 DX Deluxe

DX Deluxe 2008: Bulletin 1

DX Deluxe – ett arrangemang som syftar till att framhålla tävling och gemenskap.

Datum och tid
Lördagen den 10 maj 2008. Preliminär tid för första start är klockan 16.30. Exakt tid presenteras senare.
Samling
På i förväg angiven plats inom Uppsala stad. Incheckning, betalning av startavgift och uthämtande av deltagarkuvert senast 15 minuter före första start.
Tävlingsform
Ultrasprintorientering på karta i extremt stor skala. Kval och final. Individuell start i kvalet. Finalen, där de tre bästa i respektive klass i kvalet deltar, avgörs med gemensam start. Tävlingsinformationen uppdateras kontinuerligt på hemsidan fram till tävlingsdagen.
Klassindelning och banlängder
Damklass och herrklass. Båda kvalbanorna mäter ca 1,5 km. Finalbanorna mäter ca 0,75 km.
Anmälan
Sker på DX Deluxes hemsida. Anmälan öppnar tisdagen den 8 april och stänger onsdagen den 7 maj. Anmälningsläget kan följas kontinuerligt på www.dxdeluxe.se. Anmälningsavgiften betalas kontant vid ankomst. Cash is king.
Anmälningsavgift
Komplett deluxearrangemang (ultrasprint + bankett): 300 kr
Endast ultrasprint: 75 kr
Endast bankett: 225 kr
I bankettavgiften ingår inträde till festlokalen samt buffé av deluxesnitt.
Deltagartak
För att säkerställa upprätthållandet av en hög arrangemangsstandard har det maximala deltagarantalet satts till 150 personer på ultrasprinten. Banketten kommer att ha ett tak på 200 personer. Först till kvarn får först mala.
Efteranmälan
Sena efteranmälningar tas emot på samlingen i mån av plats.
Priser
Hederspriser till de bästa löparna i dam- respektive herrklass.
Regler
Särskilda ultrasprintregler som fastställs av DX Deluxes arrangörsstab. Reglerna kommer att presenteras i god tid före tävlingen.
Karta
Framställd under våren 2008. Sprintnorm med vissa modifieringar för ultrasprint, vilka presenteras i senare bulletiner. Skalan kommer att ligga i intervallet 1:1000-1:1500, ekvidistans 1 meter. Som brukligt är vid denna typ av arrangemang är detaljpornografin dragen till sin absoluta spets. Kartan är med andra ord på gränsen till pervers, men mycket exakt.
Tävlingsområde

Snabblöpt och bitvis svårorienteradv ängs-, hed- och skogsmark med inslag av fornminnen och berg i dagen. Kuperingen är med ultrasprintmått mätt måttlig till stark. Detaljrikedomen är varierande men i de flesta fall hög.

Stämplingssystem
Sportident. Hyrbrickor erbjuds ej.
Träningsmöjligheter
DX Deluxes arrangörsstab erbjuder träning på relevanta kartor ända fram till tävlingsstart. För mer information, kontakta crew@dxdeluxe.se.
Bankett
Efter avslutad tävling och med nykorade segrare inbjuds det till bankett med buffé i Göteborgs Nations festvåning Galejan i hjärtat av Uppsala. Med start 19.30 varvas mat, mingel och och musik med prisutdelningar, uppträdanden och dans allra minst fram till midnatt. Bar? Givetvis.

 

  info@dxdeluxe.se